Over ons

reneReCo Culture Management is sinds 2007 actief en richt zich op het ondersteunen van organisaties en personen in de culturele sector op het gebied van beleid, visie, financiering en projectmanagement.

Hiertoe behoren lange termijn beleid, organisatiestructuur en businessplannen, maar ook financiering, PR, projectmanagement en administratieve ondersteuning (al dan niet met behulp van ICT).

En zoekt u als concertorganisator musici of solisten? Ook daarvoor is ReCo Culture Management uw partner! Met ons uitgebreide netwerk van musici kunnen wij voor vrijwel iedere gelegenheid zorgen voor een passende bezetting.

Met enthousiasme en out-of-the-box oplossingen zijn wij voor iedereen in deze sector een ideale partner. Creativiteit en een pragmatische aanpak staan bij ons voorop.

Oprichter van ReCo Culture Management is René Coolen.
Hij is reeds jaren actief in de culturele wereld, zowel op het organiserende vlak als manager van diverse ensembles,  als uitvoerend musicus (zanger). Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar bedrijfservaring o.a. als ICT manager bij bedrijven als Philips en Atos Origin. Hier heeft hij omvangrijke expertise opgedaan met het structureren van organisaties en de organisatie van projecten. Daardoor heeft hij meer dan voldoende kennis om u bij alle zaken bij te staan!

Geef een reactie