Carolina Alves Luis

Carolina Alves Luis
Mezzo-sopraan , Zangers

Carolina Alves Luís is een Portugeese mezzosopraan. Zij voltooide haar bachelor Koordirectie en Muziekonderwijs aan de Escola Superior de Música in Lissabonen kreeg daar reeds zanglessen van Joana Nascimento. Daarna behaalde zij een diploma Zang pedagogie aan het Kodály Institute in Kecskemét (Hongarije) bij Judit Rajk. Op dit moment studeert zij zang bij Gerda van Zelm aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Carolina nam reeds deel aan diverse projecten, zoals Mahler’s 8e Symfonie in Ankara (Turkey) en "De Materie" van Andriessen in Nederland. Ze nam deel aan de Chorakademie Lübeck in de zomer van 2017 met optredens in Luslawice (Polen) en aan het Rheingau Muziek festival in Duitsland. Als solist gaf zij o.a. optredens in het Kodály’s House in Boedapest, ter gelegenheid van de verjaardag van deze componist, en zong zij de rol van 3e dame in Mozart’s "Die Zauberflöte" in Haarlem.

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.