Haebyul Kim

Haebyul Kim
Dirigent

Ze staat bekend om haar communicatieve and dynamisch expressieve muzikaliteit. Dirigent Haebyul Kim (1985) begon haar muziekstudie op 10-jarige leeftijd. Aanvankelijk studeerde zij zang en na het behalen van haar Bachelor had zij behalve een interesse voor de stem, tevens een interesse in koordirectie. Begeleid door Sunah Kim, een barok specialist, behaalde zij haar Master en besloot naar Nederland te verhuizen om haar kennis te verdiepen.

Haar vooropleiding en interesse voor koordirectie heeft zij sindsdien vervolgt met studies in Utrecht, en momenteel in Maastricht bij Arjan Tien.
De laatste jaren heeft zij deelgenomen aan diverse gerenommeerde evenementen, zoals de Aurora Festival Masterclass in Zweden onder leiding van Kurt Masur. Ook nam zij deel Complete Beethoven Symphonies Conducting Masterclass als onderdeel van de London Classical Soloists onder leiding van Achim Holub.

Tijdens evenementen in o.a. Utrecht en Den Haag dirigeerde zij het Strozzi International Choir, het Utrecht Flute Festival, en diverse andere projecten. In Amsterdam was zij artistiek leider van het Korean Choir. In 2012 werd zij geselecteerd voor de Elle Korea Top 3 Young Talent Artist Interview. In dit interview kon zij inzicht geven in haar ervaringen om in een vreemd land je passie te volgen.

Haebyul Kim heeft als doel om door te dringen in het door mannen gedomineerde veld met de intentie om de brug te zijn tussen het publiek en de tijdloze meesterwerken.

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.